Presentation av styrelsemedlem

Hej på er alla Odduriter (och andra besökare på vår hemsida). Mitt namn är Malin Alvkäll och är vice ordförande i Oddur.
Jag har ridit sen jag var liten men började med islandshästar 2012 då jag skjutsade min brorsdotter till ridlektioner i Bredinge.
Jag mötte då min fina Kaxur för första gången och det var kärlek vid första ögonkastet. Jag blev medryttare på honom den vintern och oj vad jag fick kämpa för att få denna töltmoppe att tölta. Jag kände mig helt okunnig men åh vad roligt vi hade tillsammans. I mars 2013 köpte jag denna fantastiska kille och lyckan var total! Han testade mig mycket och hittade på en massa hyss men som jag älskade den häst!

Tyvärr så förlorade jag min bästa vän i kolik 2019 och intalade mig att jag aldrig skulle ha häst igen…. En vecka gick det sen hörde jag gnäggande i hagen och förstod att det var meningen att det skulle komma nya pojkar till hagen.

Redan i september och oktober 2019 kom först Sólon och sen Glitur in i mitt liv och så tacksam jag är! De är så olika och de lär mig massor hela tiden. Vi utvecklas tillsammans och lär oss nya saker hela tiden:)

Jag bor med min sambo, mina hästar, katter och sambons köttdjur på en gård på södra Öland och stormtrivs! Jag jobbar som lite allt möjligt just nu, både på skola och på café/musikställe.

Jag gillar att fota mycket och har det som en liten bisyssla också.

Jag blev medlem i Oddur 2013 har jag för mig och har suttit i styrelsen i omgångar. Jag tycker det är otroligt roligt och ser fram emot att träffa er alla på evenemang framöver!

Tack för mig!

Lämna ett svar