Oddurritt hos Anni Christina Equestrian


Datum: 8 augusti

Tid: Samling 9.30 Start 10.00

Plats: Anni Christina Equestrian i Norra Kvinneby

Längd: 2 – 2,5 timmar

Fart: Skritt, trav, tölt, galopp. Hästarna behöver ha god kondition för att hänga med.

Fika: Oddur bjuder på fika

Pris: Gratis för medlemmar i Oddur, 50 kr för icke medlemmar

Bra att veta: Parkera på anvisad plats. Kor kan träffas på, vi korsar trafikerad landsväg. Det finns möjlighet att bada med eller utan häst för de som vill, glöm inte badkläder i så fall! På plats fylls deltagarförsäkran i i enlighet med Ridutmaning2021:s regler, ni behöver veta ert medlemsnummer i SIF(börjar med IID och står på baksidan av tidningen islandshästen tex).

Rutt: Genom Norra Kvinneby ut på alvaret, genom odlingslandskapet mot Stora Brunneby, via Brunebysjögatan, över stranden bort mot Norra Kvinneby sjöängar och tillbaka upp till Norra Kvinneby.

Ridutmaning 2021: Det här är Oddurs andra ritt i ridutmaning 2021, hjälp oss nå målet!
SIFs Fritidssektion utmanar alla lokalföreningar och enskilda medlemmar att ordna ritter och gemensamt rida 2021 km under mars-september 2021. 
Varje ekipage som deltar räknas och de föreningar som tillsammans har ridit ihop 2021 km har klarat utmaningen. Föreningen får ära och berömmelse, ett diplom och chansen att vinna fina och värdefulla vinster från våra Ridutmaningssponsorer.
Lagpriser kommer att lottas ut till de lokalföreningar som rider ihop 2021 km! Deltagande i ritter genererar lotter till de individuella priserna!

Anmälan: Maila din anmälan till info@annichristinaequestrian.se senast 6 augusti.

Lämna ett svar