Presentation av styrelsemedlemmar 2022

Först ut har vi Agnes Törnqvist som är ny suppleant i styrelsen!

Hej! Här kommer lite information om mig (Agnes)😉 och Brynja.🥰🐴

Brynja är ett femgångssto och fyller 13 år iår. Hon är ett super trevligt sto med rolig ridkänsla. Jag köpte henne 2019 men hade lyxen att lära känna henne innan jag köpte henne.✨Jag tränar regelbundet för tränare och har många framtidsplaner. Vi ska även vara på tävlingsbanorna detta året. Brynja är min första egna häst. Vi står i ett stall i Kalkstad där vi har stått i ett halvår. Jag älskar verkligen hästvärlden och har många mål jag vill uppnå med hästarna.☺️ Jag fyller 15 år i juli och har ridit i 10 år men har alltid varit väldigt intresserad av hästar och min största dröm har alltid varit att skaffa egen häst. Jag har varit med i Oddurs islandshästförening sedan 2019 och nu 2022 är jag suppleant i Oddurs styrelse. Jag hoppas på ett roligt år med oddur och många roliga aktiviteter tillsammans med er.🤗😍

Lämna ett svar