Presentation av styrelsesuppleant

Jag heter Ebba Lang och är snart 16 år. Jag bor på södra Öland och har hästar som mitt största intresse.
Jag äger ingen egen häst men är medryttare på en islandshäst som heter Glitur från Källeboda och som ägs av Malin Alvkäll.

Glitur är en svart valack som är född 2004. Han har mycket driv framåt och full av energi. I början hade vi lite problem och jag var obalanserad och lite osäker och försiktig. (Detta då jag började de första ridturerna med två luftfärder)

Efter privatlektioner på andra hästar och även med Glitur hittade vi varandra och jag blev mycket mer självsäker.
Vi tycker båda om fart och Glitur älskar att jobba och göra rätt. Han har lärt mig väldigt mycket och vi lär oss fortfarande tillsammans vilket är jättebra! Man blir aldrig fullärd!

Jag rider lektioner hos Anni Olsson på Annichristinaequestrian i Norra Kvinneby och jag har börjat rida kurser för olika tränare vilket också är väldigt lärorikt.

Vår första tävling tillsammans var Oddurkampen som vi hade i höstas. Det var väldigt roligt och jag ser fram emot fler såna aktiviteter.

Mina mål är att fortsätta utvecklas och lära mig mer.

Jag blev medlem i Oddur 2022 och blev invald som suppleant i styrelsen på årsmötet den 12/2. Jag ser fram emot alla kommande aktiviteter och allt roligt vi ska ha tillsammans i Oddur!

Tack för mig!