Dags för ännu en presentation av en styrelsesuppleant!

Mitt namn är Lova Hellgren-Johansson och jag är 16 år gammal. 

Sedan min bästa vän Agnes Törnqvist introducerade mig för islandshästar år 2018 har jag blivit fast. Hon tog med mig en dag till hennes stall där hon var medryttare på en häst, visade mig runt och fick upp mig på hästryggen. Gud var kul det var! Hon lärde mig att galoppera andra dagen jag följde med henne till stallet och sedan dess har mitt intresse för dessa islandshästar bara växt! 

Jag började smått rida på Gneisti (Ägare, Helena Ervenius), en supersnäll och bra nybörjarhäst. Han och jag klickade verkligen och efter sådär ett år blev jag medryttare på honom. 

Sedan började jag rida på islandshästen Vidar (Ägare, Emelie Andreasson). Jag fick rida honom lite olika dagar och han var jättesnäll. En väldigt stor islandshäst, men mycket söt!

Just nu rider jag ingen häst utan ska kanske bli medryttare.

Jag blev först medlem i Oddur tidigt 2022 och blev sedan invald i styrelsen som suppleant samma år. 

Tack för mig!

På bilden visas Gneisti ( Ägare, Helena Ervenius)