Oddur islandshästförening

 

Varmt välkommen till oss i Oddur!

Oddur är föreningen för alla oss som älskar islandshästen och bor på Öland och Kalmar. Vi hittar på många roliga, intressanta eller utvecklande saker att göra tillsammans både med och utan hästar.

Vi välkomnar alla nya medlemmar in i gemenskapen och vi hoppas på att bli en växande och utvecklande förening. 

Alla medlemmar i Oddur informeras fortlöpande om våra aktiviteter via e-post, vår facebook-sida och på Instagram. Vi strävar även efter kunna skicka ut ett medlemsutskick i brevform ett par gånger om året.

 

Jag vill nu tacka för mig efter 15 år i Oddurs styrelse i olika roller. Det har varit en rolig, utmanande, lärorik tid och jag har träffat så många trevliga islandshästvänner under de här åren – ja, många betraktar jag som mina vänner också vid det här laget!
Nu är det dags att lämna över och jag kommer att göra vad jag kan för att bistå er som tar vid. Det finns en del äldre material sparat för möjlighet att göra nostalgiska återblickar även framöver.

Med önskan om många fina stunder både med hästar och varandra hälsar

Ylva Jonasson Armfelt

Lämna ett svar

Your email address will not be published.