mar 04

Oddur islandshästförening

 Uteritt i Lenstad                                                                                                                                                                                                                                   Foto: Cissi Hansson

Varmt välkommen till oss i Oddur!

Oddur är föreningen för islandshästvänner på Öland och i Kalmartrakten. Vi hittar på många roliga, intressanta eller utvecklande saker att göra tillsammans med eller utan hästar.  Sedan 2016  är vi certifierade i Säker & Trygg förening.   Här är ett uppdaterat dokument, som vi arbetat med under hösten: 
Säker och trygg 2019

Planering för ny hemsida pågår, det ska framöver bli tätare uppdateringar än vad som skett under hösten 2019.

Medlemmar i Oddur informeras för övrigt  fortlöpande om våra aktiviteter via e-post och vi lägger även upp dem i aktivitetskalendern på vår Facebooksida och på Instagram. Utöver detta medlemsutskick i brevform ett par gånger om året.

 Kommande aktiviteter:  Glöggritt i Lenstad måndagen 6 januari 2020 

ÅRSMÖTE anordnas torsdagen 27 februari kl 18.00 på Rydberggården i Algutsrum – mer information kommer framöver!

Senaste aktivitet: Ryttaryoga på Kollberggården

Senaste styrelsemöte
11 december på Kalmar stadsbibliotek

Nästa styrelsemöte
Måndag 20 januari 18.00 hos Sara Johansson 


Jultomten Simon på Sörli från Ängshaga på Åkerbo hästklubbs ridhusinvigning

Uppdaterad 2019-12-16  av Ylva Jonasson Armfelt

 

Kommentera

Your email address will not be published.