Presentation av styrelsemedlem!

Nästa styrelsemedlem på tur att presentera sig är Jill Engström.

Hej!
Här är en presentation av mig, Jill Engström.
Jag är ny sekreterare i Islandshästföreningen Oddur, jag satt tidigare i aktivitetssektionen som suppleant.
Jag har två islandshästar Töffari från Fälldalen och Munin från Broaskog, båda valacker som är 17 och 14 år. Töffari är fyrgångare med galopp som bästa gångart, Munin är femgångare med skritt som sin bästa gångart.
Jag har även fem islandshästar ihop med min syster Anni.

Jag är 31 år och bor i Norra Kvinneby på sydöstra Öland med min man Martin, våra två isländska fårhundar och två katter. Jag rider gärna lektioner för instruktörer, men jag har inte vågat mig ut på tävlingsbanan än.
Mitt största mål är kunna träna mina hästar så att de blir starka och hållbara och att jag ska kunna rida med små hjälper.

Tack för mig, vi ses på Oddurs planerade aktiviteter!

Lämna ett svar