Träning på Häradsvallen

I går (söndag) hade vi träning för Josefine Berkeby på Strokkurbanan i Mönsterås.

Vi var 7 deltagande ekipage; Josefine Svensson med Gustur från Lilla Frö, Malin Alvkäll med Sólon från Mannarp och Glitur från Källeboda, Helen Lundqvist med Dokka från Raudhetta Gård, Anni Olsson med Freyja frá Enni, Jill Engström med Freydis frá Skeidvöllum, Luna Ramwall med Frami frá Wagge och Cecilia Bostrand med Eldur.

Malin på Sólon från Mannarp
Malin på Glitur från Källeboda
Helene Lundqvist på Dokka.
Luna på Frami
Josefine på Gustur
Anni på Freyja

Dagen var uppdelad så samtliga deltagare red varsin lektion med efterföljande valfri programridning, antingen i Gaedingakeppni eller sport. Josefine Berkeby bedömde ritterna med poäng och kommentarer.

Det var en mycket givande och rolig dag och vi ser fram emot fler kurser och aktiviteter under hösten. Håll utkik här på hemsidan och på våra sociala medier. Är du sugen på att gå med i vår förening? Klicka in på fliken Medlem här så hittar du all info om olika medlemskap och hur du gör för att bli medlem!

Lämna ett svar