Kurs för Nina Bergholtz

Den 14 mars hade vi åter besök av Nina Bergholtz som höll lektioner och även en föreläsning om Gaedingakeppni. Nina som har en gedigen kunskap och mångårig erfarenhet som sportdomare, gaedingadomare, avelsdomare och tävlingsryttare hade otroligt mycket att dela med sig av och vi hade en mycket trevlig och givande dag tillsammans.
Vi spenderade dagen hos Anni Olsson (AnniChristinaEquestrian) på hennes fina anläggning. Oddur bjöd även på ”coronasäkert” och väldigt välsmakande fika! Upplägget på dagen gjordes om för att göra det så säkert som möjligt vilket blev väldigt bra då det blev lektioner och en föreläsning på förmiddagen med ena halvan och sen samma upplägg med andra gruppen på eftermiddagen.
Stort tack till alla inblandade som roddade och fixade så vi fick ut så mycket av denna dag och stort tack Nina för en mycket givande dag!

Malin Alvkäll på Glitur från Källeboda
Jennifer Hjorthejm på Garpur fra Holtesmoen
Agnes på Brynja från Fojehof
Malin Alvkäll på Sólon från Mannarp

För fler bilder från kursen kan ni hoppa in på vår FB-sida Oddur Islandshästförening eller vår Instagram Oddur_islandshastforening.

Lämna ett svar