Ungdomshelg!

Den 22-23 maj anordnar Oddur tillsammans med Gabriella Snöberg en ungdomshelg för dig mellan 13-26 år. Helgen kommer att bestå av lektioner, aktiviteter och en massa skoj tillsammans med din häst. Ett perfekt sätt att träffa andra ungdomar i föreningen som brinner lika mycket för hästar som du!
Det finns möjlighet att ha kvar din häst över natten.

Pris: 1500:- inkl. mat. Då ingår även plats för hästen.
Priset kommer att subventioneras via SIF men beloppet beror på hur många deltagare det blir.
Plats: HIPP islandshästutbildning, Kalkstad 219 A, Färjestaden.

Gabriella är utbildad hippolog och diplomerad ridlärare 2. Gabriella ser varje person på ett unikt sätt och lektionerna utgår alltid ifrån dina önskemål. Ingen lektion är den andra lik men alla är inspirerande. Detta är en tränare du inte vill missa att rida för!

Antal platser är begränsade så först till kvarn!
Anmälan senast 15/5, anmälan är bindande! Betalning senast 21/5.
Anmälan görs till Jennifer via mail: jennifer.hjorthejm@gmail.com

Mer info om betalning kommer efter 15/5.

Varm välkomna!

Lämna ett svar