Träningstävling online!

Träningstävling Online 27/5.

Fram till den 27/5 så finns det möjlighet att delta i våran träningstävling online och bli bedömd och få kommentarer av gædingakeppnidomare Josefin Berkeby.
Fina priser kommer att lottas ur bland deltagarna! Foder (St Hippolyt) från Ölands islandshästar och konsult AB, betongkonst från Jeanette Skogergård, och målat porträtt av din häst av konstnär Anna Lindblom.

Malin Alvkäll och Glitur från Källeboda på träning hos Nyttorps Islandshästar när Oddur anordnade kurs för Nina Bergholtz.

Tävlingen är inofficiell och du tävlar endast mot dig själv! Du får en bedömning på gångarterna och får kommentarer för att få reda på hur ni ligger till rent poängmässigt och vad ni behöver jobba på. Din film och resultatet kommer inte att delas någonstans utan din tillåtelse. Detta är endast tänkt som ett roligt träningstillfälle för dig och din häst.

Såhär gör du för att delta:

*Skicka in din film till Josefine senast torsdagen 27/5 kl. 24.00 till mailadress Berkeby@stallnorremark.se
Josefin gör sin bedömning under fredagen 28/5 och du får resultaten tillbaka till din mail under helgen.

*Du väljer själv vilka gångarter du vill visa och skickar in en film för varje visad gångart.

*Du swishar till Oddur på nummer 1233956406 i samband med att du skickar in filmen/filmerna.
75:- per film/gångart. Skriv ”Oddur träningstävling” på betalningen.

*Gångarten ska filmas/visas på raksträcka på grusväg, paddock eller ovalbana. Minst 100 meter sammanlagt. Försök gärna att få filmen i så bra kvalité så möjligt.

Lycka till!

Lämna ett svar