Ridutmaning 2021-Uteritt hos Skogegårds!

Datum: 25 september

Tid: Samling 10,30 start 11,00

Plats: Stall Skogergård, Rälla

Längd: 1,5-2 timmar

Fart: Skritt, trav, tölt, galopp. Hästarna behöver ha god kondition för att hänga med.

Fika: Oddur bjuder på fika

Pris: Gratis för medlemmar i Oddur.50 kr för icke medlemmar.

Bra att veta: Parkera innan boxarna. Kan hända att vi korsar trafikerad lansväg. Det finns möjlighet att bada med eller utan häst för de som vill, glöm inte badkläder i så fall! På plats fylls deltagarförsäkran i enlighet med Ridutmaning 2021:s regler, ni behöver veta ert medlemsnummer i SIF (börjar med IID och står på baksidan av tidiningen Islandshästen tex)

Rutt: Genom Rällaskogens fina sandstigar, ner till havet, lite klättring i backar mm.

Ridutmaning 2021: Det här är Oddurs tredje ritt i Ridutmaningen 2021, hjälp oss att nå målet!

SIFs Fritidssektion utmanar alla lokalföreningar och enskilda medlemmar att ordna ritter och gemensamt rida 2021km under mars-september.

Varje ekipage som deltar räknas och de föreningar som tillsammans har ridit ihop 2021km har klarat utmaningen. Föreningen får ära och berömmelse, ett diplom och chansen att vinna fina och vädefulla vinster från våra Ridutmaningssponsorer. Lag priser kommer att lottas ut till de lokalföreningar som rider ihop 2021km! Deltagande i ritter genererar lotter till de individuella priserna!

Anmälan: Malia din anmälan till skogergard@admintelia.com senast 20 september

Lämna ett svar