Oddurs nya styrelse 2022

Från vänster: Matilda Johansson, ledamot, Malin Alvkäll ledamot, Josefine Svensson, suppleant, Helena Ervenius, kassör, Anni Olsson, ordförande, Jill Engström, sekreterare, Agnes Törnqvist, suppleant och Lova Hellgren, suppleant.

Vi ser fram emot ett roligt och givande år tillsammans med er medlemmar! Vi tar tacksamt emot förslag på aktiviteter och är det så att ni är intresserade att hjälpa till med antingen aktiviteter eller i någon av våra sektioner, tex info, aktivitet, mark-och anläggning eller om ni vill arbeta med säker och trygg förening något annat i föreningen så är det bara att maila till oss på: oddurinfo@gmail.com. Dit får ni jättegärna maila bilder också som vi kan visa upp på våra sociala medier.

Här på hemsidan kommer även inom kort våra protokoll läggas ut så ni ser vad vi pratar om på våra möten. Vi kommer också lägga till en chattfunktion så ni snabbt kan komma i kontakt med oss. Har ni frågor ni vill att vi tar upp på styrelsemöten eller medlemsmöten är det bara att maila dessa till oss också😊

Lämna ett svar